Tillbaka igen!

Heeeeej allihopa –  jag lever (med nöd och näppe haha :’D) efter min weekend till Schweiz som bjöd på höjdpunkter från det känslofyllda bröllopet och en söndag som spenderades helt utslagen på hotellrummet i en kombination av feber, influensa, matförgiftning och matthet. Nja, kanske inte den bästa resan jag har gjort men jag klarade mig igenom bröllopet i alla fall och det var ändå det som var viktigast 🙂

Är fortfarande krasslig dock, mitt vänstra öra är täppt från bilresan ner från de Schweiziska bergen och från flygresan hem, och hela huvudet är som en enda stor bomullstuss haha Aja, får dricka mycket varmt och ta tag i i tillagningen av ingefärashotsen så att jag kan bli frisk 😛

Idag tänkte jag faktiskt skriva. Mysa ner mig i hörnet på soffan, linda in mig i en filt, dricka tee och vila upp mig inför jobbveckan som väntar – det kommer tråkigt nog inte bli någon träning för min del men sometimes the body needs to rest, och är man sjuk så är man. Då måste man vila 🙂