Morgonträning!

God morgon ?

Hoppas allt är jättebra med er denna morgon och att ni ser framemot vad den här dagen har att erbjuda – vad är planerna för idag då? ?

Jag började min dag på bästa möjliga sätt – på gymmet såklart, där det blev lite intervaller och styrka för ryggen ? Efter mitt träningspass efter jobbet igår insåg jag bara ännu mer varför morgonträning är det bästa – för jag lyckades inte träna någonting (okej, typ bara 2 övningar) då precis allting på gymmet var upptaget (löpband, crosstrainers, maskiner, fria vikter)… haha blev så stressad och omotiverad att jag drog hem efter typ 20 min haha så fail – hur orkar folk träna då när man måste trängas bland alla maskiner? ? Nej, morgonträning for the win hörrni – stressfritt och inte mycket folk alls! ?

Men nu är det jobbdags och sen hem för att börja fundera på vilka outfits jag ska ha med mig till Schweiz – så jag hinner tvätta det jag ska ha med mig ?