Företag med självdistans

Haha alltså om det är något jag tycker är så kul och uppfriskande är när företag kan driva om sig själva ? Fick ett mail från Coolstuff idag där de punktade upp bra och dåliga recensioner de fått på vissa produkter och jag tycker det var så kul att läsa haha Småskrattade för mig själv genom hela mailet ?

Aahh, det var nog dagens höjdpunkt tror jag haha 😛 Nej, men jobbet gick bra trots en massa datorkrångel (översättarsidan laggade typ hela tiden) och jag hann skriva klart hela 163 texter idag 😀 Grymt jobbat, jag ökar för varje dag nu – skrev först 50 texter de första dagarna haha Men nu går det i en väldans fart – kul! Men nu ska jag tänka outfits inför Schweiz, min plan är att försöka ta så mycket fina och snygga bilder för bloggen och min Instagram (behöver få liv i den igen, men är svårt när jag inte riktigt hinner ta fina bilder – vill ändå inte kompromissa med kvalitén bara för att lägga upp något) – så jag måste komma på vad som är riktigt snyggt och som kommer bli riktigt snyggt på bild haha 😛