Weekly plans

Hej hej på er

Jag hoppas allt är jättebra med er idag och att ni känner er pepp för en ny dag & ny vecka – mycket kan hända och om man är extra vaksam över de möjligheter som dyker upp så kan ens tillvara vända snabbare än man tror. Det är viktigt att man aldrig tappar hoppet, håll huvudet högt och ge inte upp!! Oavsett hur hopplöst allt verkar vara så ge aldrig upp – din vändpunkt och belöning för allt slit kanske sker imorgon, då hade det varit ganska trist om du slutade kämpa idag. Eller hur?

Jag behöver faktiskt all pepp jag kan få idag för jag är tråkigt nog väldigt låg – nära till gråt låg. Jag vet inte, det kanske har att göra med att jag kanske sovit 4 timmar inatt och att jag känner att mensen är på väg men tråkigt är det i alla fall. Är det någon mer än jag som har ett humör som går i en berg- och dalbana ibland? haha ?

Aja, ska vi kika på hur min vecka ser ut? Ja det tycker jag ?

Måndag – Jobb, träning, fixa lite med veckans blogginlägg och fundera ut ett bra namn till en egen kommunikationsbyrå (?)

Tisdag – Träning & jobb!

Onsdag – Träning, jobb och sen hem för att packa (?)

Torsdag – Jobb och sen hem till mina föräldrar för att sova där.

Fredag-Måndag – Jag ska till Schweiz för min kusinsbröllop (blandade känslor inför helgen ?…)