Saturday

Hej hej allihopa!

Hur mår ni idag? 🙂 Jag är fylld av pepp idag – min fredag var lite av en berg- och dalbana av känslor men som ändå avslutades på topp med en massa motivation och inspiration från både mamma och fina Isa som jag träffade för en mysig fika & fotosession på Haymarket – en känslosam dag som har fått mig att inse vad mitt nästa steg ska, snarare behöver, vara. Vad det är får ni se när det är klart, men det är något som jag tror att jag behöver just nu och något som innebär att jag får leva ett sånt liv som jag alltid drömt om 🙂

Började i alla fall min lördag på gymmet med ett riktigt bra legday-pass som fick benen att skaka – pressade 42,5 kg i legcurl för baksida lår (personbästa just nu!!!) och försökte mig även på squats i smithmaskinen (en maskin där skivstången sitter fast för extra stabilitet i övningen). Jag är väldigt svag i mina squats, vilket beror på mina knän, och jag orkar bara min kroppsvikt i dagsläget. Men för varje gång jag kämpar så kommer jag bli starkare – och då tror jag även mina knän kommer bli starkare 🙂

Nej, men nu ska jag beta av lite blogg- och företagsjobb innan jag och älsklingen ska iväg för en biodate – Mysig lördag ❤