Saturday

Hej hej allihopa!

Hur mĂ„r ni idag? 🙂 Jag Ă€r fylld av pepp idag – min fredag var lite av en berg- och dalbana av kĂ€nslor men som Ă€ndĂ„ avslutades pĂ„ topp med en massa motivation och inspiration frĂ„n bĂ„de mamma och fina Isa som jag trĂ€ffade för en mysig fika & fotosession pĂ„ Haymarket – en kĂ€nslosam dag som har fĂ„tt mig att inse vad mitt nĂ€sta steg ska, snarare behöver, vara. Vad det Ă€r fĂ„r ni se nĂ€r det Ă€r klart, men det Ă€r nĂ„got som jag tror att jag behöver just nu och nĂ„got som innebĂ€r att jag fĂ„r leva ett sĂ„nt liv som jag alltid drömt om 🙂

Började i alla fall min lördag pĂ„ gymmet med ett riktigt bra legday-pass som fick benen att skaka – pressade 42,5 kg i legcurl för baksida lĂ„r (personbĂ€sta just nu!!!) och försökte mig Ă€ven pĂ„ squats i smithmaskinen (en maskin dĂ€r skivstĂ„ngen sitter fast för extra stabilitet i övningen). Jag Ă€r vĂ€ldigt svag i mina squats, vilket beror pĂ„ mina knĂ€n, och jag orkar bara min kroppsvikt i dagslĂ€get. Men för varje gĂ„ng jag kĂ€mpar sĂ„ kommer jag bli starkare – och dĂ„ tror jag Ă€ven mina knĂ€n kommer bli starkare 🙂

Nej, men nu ska jag beta av lite blogg- och företagsjobb innan jag och Ă€lsklingen ska ivĂ€g för en biodate – Mysig lördag ❀

/ Emilia

You may also like