Who run the world? Girls!

Kvinnor är starka. Kvinnor är drivna. Kvinnor är fantastiska. Kvinnor är smarta. Kvinnor är tuffa. Kvinnor kan. Kvinnor förstår. Kvinnor vet. Alla kvinnor man möter i samhället som man vet kämpar mot precis samma sak som en själv.

Trots motgångar kämpar vi på – hårdare, intensivare och slitigare än gårdagen – för våra rättigheter, men framförallt för nästa generation kvinnor. Jag tror faktiskt att samhället är påväg att vända, vi kvinnor är på en rejäl frammarsch, vi tar ingen skit längre och vi vet vad vi vill ha, och det känns bra. Riktigt jäkla bra!

Om vi ser till att lyfta varandra – stötta, inspirera, hjälpa, motivera, lyssna – så kommer vi komma långt. Kvinnor är kvinnors hårdaste kritiker och flitiga mobbare av varandra. Tänk hur långt vi skulle kunna nå om vi istället ger varandra styrka – kärlek övervinner allt. Även i detta fallet.

Mina fantastiska medkvinnor – vi är alla starka och vi kan, bara vi vill ❤ Happy Internationall Womensday ??