Nu ljusnar det

God morgon god morgon ?

Är det bara jag som tycker det är så fantastiskt att det både blir ljusare redan vid kl 6 på morgonen och fortfarande när kl närmar sig 18 på kvällen? ? Älskar det verkligen❤ Då kommer det inte bli lika tungt att släpa sig upp till gymmet så tidigt trots att jag fortfarande har svårt att vakna till liv – sov riktigt dåligt inatt så hann bara med ett kortispass på gymmet. Igen.

Gillar faktiskt inte det då jag inte får mina styrkepass jag behöver, kör liksom bara cardio nu (vilket såklart är jättebra, men det bygger man inte muskler på). Varenda minut på gymmet räknas när man väl är där och det gör stor skillnad om jag är där prick kl 6 eller ramlar in vid 6:30. Imorgon ska jag försöka släpa mig upp i tid – får nog lägga telefonen långt ifrån sängen ikväll så jag måste ta mig upp för att stänga av larmet haha ?

Men hur mår ni idag då alla fina? Hur känns humöret såhär halvvägs in på arbetsveckan? ? Kom ihåg – allt är möjligt sålänge man inte ger upp och har ögonen öppna för möjligheterna som dyker upp lite då och då❤