Tisdagsträning

God morgon ?

Hur mår ni idag? Med mig är det helt ok – försöker pussla ihop mitt livsschema så gott jag kan (det går sådär haha) så att jag får med alla viktiga bitar men det är inte lätt kan jag säga er. Önskar att allt bara föll på plats tillslut så att jag kan slippa stressa sönder mig själv och känna en konstant oro – sover ju jättedåligt nu för tiden då jag aldrig kommer till ro i kroppen eller sinnet. Inte så kul ?

Men jag känner mig stolt som ändå släpade mig iväg till gymmet nu på morgonen – en 20 minuters powerwalk i kombination med intervaller samt mage blev det idag (kort pass men bättre än inget haha ?) så jag är nöjd över min start på dagen – om jag inte börjar dagen med träning så blir allt liksom så fel, jag hamnar ur balans då (det sitter i hjärnan ?) Men nu blir det jobb!