Arbetsdag nr. 7

God morgon❤

Idag är jag trött, riktigt trött – men det är egentligen inte så konstigt då arbetsdag nr 7 av 9 ska betas av idag. Jag lyckades i alla fall ta mig iväg till gymmet imorse för intervaller, squats och mage – grymt, men jag kände på kroppen att jag är trött och att det varit en intensiv vecka.

Egentligen så är det enda man kan göra att ställa in sig på att man snart är i mål. Kan man se slutet så är det enklare att samla ihop den sista gnutta energi man kan hitta och kämpa. Lite så är det med mina intervaller – jag tycker det är så jobbigt och tungt men när jag vet att jag bara behöver jogga i 30 sekunders etapper så orkar jag kämpa de sista sekunderna. Då blir det mer hanterbart. Så när det är tufft gäller det bara att hitta en slutpunkt som är greppbar, som får en att orka sista biten!

Ps: Ledsen att del 7 i min Entreprenörskola inte kom upp igår, kom hem alldeles för sent då jag skulle hämta ett paket (som tydligen inte ens fanns där trots att igår var sista dagen att hämta det) långt ut i tjotahejti, så jag skjuter upp del 7 tills på måndag istället – hoppas det är OK! ❤