Thursday

Hej på er 🙂

Är allt bra med er idag? Hur går tankarna? 🙂 Med mig är det bra, känner mig dödstrött då jag återigen sover för lite, vill för mycket men hinner inte ens 1/10 av vad jag vill (24 timmar på dygnet räcker inte!!!) och jobbar för mycket – är inne på jobbdag nummer 6 idag och har 3 dagar kvar innan jag får ledigt. Nja, jag vet, det är inte bra. Men det råkade bli så den här veckan haha jag lär mig aldrig ^^

Tankarna just nu:

  • Har tre lager strumpor på mig idag haha Först ett par strumpbyxor och sen två par strumpor. Men hey, är det kallt ute så måste man 😛
  • Tränade intervaller imorse igen, är så stolt över det och försöker tänka på andningen under etapperna. Andas djupa andetag som jag tror kommer öppna upp lungorna mer så att jag kanske klarar av att jogga i längre perioder sen framöver 🙂
  • Är sugen på att studera någon kurs till hösten – På distans eller intensivkurs på kvällarna för att bredda mina kunskaper och få mer krut i CV:t. Har börjat kika på antagningen nu , hoppas jag hittar något 🙂
  • Är så sugen på glass alltså – den som säger att man inte kan äta glass under vintern är bara konstig haha – och jag kan inte sluta tänka på den där tomteglassen som ligger i frysen därhemma, väntar och lockar mig. I helgen, då jäklar haha
  • Jag insåg att det bara är två veckor kvar tills jag ska till Schweizbröllop – japp, tiden går för fort. Jag hinner inte med haha Måste ju dubbelkolla hur vädret är och vad jag ska ha på mig 😛 Jag är i alla fall så pepp på fotomöjligheterna där borta, det är ju Schweiz. Hallå, vackert ju 😀

Juste, PS: kväll kommer del 7 i min Entreprenörskola upp ganska sent tyvärr – har inte hunnit skriva ihop det inlägget igen så måste göra det så fort jag kommer hem! Vi h