Träningsmål

God morgon i den isande kylan – herrejösses vad kallt det är, brukar det vara såhär kallt i Stockholm under vintern? Haha ? Kylan biter ju tag om en så att det sticks i huden ?

Tog på mig ett par strumpbyxor under mina byxor för att i alla fall få lite extra lager (kanske inte så mycket men det är något haha) men det är faan kallt alltså ? Var i alla fall duktig som tog mig till gymmet imorse – jag kom dock upp försent igen så att jag bara hann med 25 min cardio med intervaller (yeey ?) och fokus på mage. Ett effektivt pass, och för mig är det viktigaste att jag ändå kom iväg och aktiverade kroppen! Och om jag ska vara ärlig så är jag stolt som forsätter pusha mig själv med att köra intervaller – tror det kommer hjälpa mig något enormt med min kondition, då kanske jag kan ha som mål att orka jogga under ett lopp i år. Kanske vårruset? ?