En nygammal vänskap

Nu har jag betat av lite bloggjobb i racerfart här hemma (men dags att krypa till sängs så man är redo för en ny dag) efter att det blev en väldigt trevlig fika med en gammal vän från grundskolan efter jobbet, där vi snackade om jobb, jobb och jobb. Michaela jobbar inom HR och gav mig väldigt många bra – vissa helt oväntade men positiva – punkter till att förbättra mitt CV så det sticker ut och blir sådär jäkligt spot-on bra 😀 Filade lite på det nu ikväll, så bra – tack för tipsen Michaela och tack för en mysig fika, det måste vi göra om 🙂

Lite sjukt ändå att vi inte har sets på 11 år (shit, är det 11 år sedan jag slutade grundskolan….hej gammal ? ), men livet är allt roligt ibland – vägarna leder helt enkelt tillbaka ibland, sluter cirkeln liksom. Fick ny peppig energi nu, så fantastiskt 😀

Nej, imorgon så ska jag se till att ta mig upp i god tid så jag hinner köra styrketräning i kombination med mina intervaller på morgonen – gymmet öppnar kl 6 och då ska jag vara där. Prick! Wish me luck, vi hörs imorgon haha 😀 Kram och god natt alla fina❤