Ny vecka

God morgon, god morgon ❤

Har ni haft en bra helg? Hur mår ni idag? ? Jag har bara jobbat i helgen så har inget att rapportera från mitt håll tråkigt nog, förutom min trevliga fredagskväll med underbara Hanna som involverade två gigantiska pizzor (de var lika stora som familjepizzor?), god rabarber- och äppelcider, vindruvor och härligt tjejsnack ? Fick se hennes fina lägenhet för första gången och snackade bort några timmar om jobb, träning och livet

Juste, där kring jul och några månader innan så släppte ju Sia en tomteglass med smak av marshmallows och godis (skumtomte ?) som jag letade efter överallt men aldrig hittade, meeeeen sen hittade fina Hanna den i sin matbutik så när jag och älskling skulle lyfta från Arlanda mot Gran Canaria i slutet på förra året, så ringde hon och köpte tre stycken till mig som jag väntat och längtat efter att smaka – fram tills i fredags ? Var den värd väntan? Ja det var den, den smakade kanske inte exakt som jag trodde men det var gott med den milda jordgubbssmaken som smakade lite puddrat (så som skumtomegodis smakar ?) och marsmallowsenmums! Har två kvar i frysen men tänkte köpa några till om jag hittar den ?

Men nu är det måndag och en ny full vecka vänta med jobb, blev ingen träning nu i morse då jag somnade runt kl 1 inatt – känner mig inte på topp just nu faktiskt, vet inte varför men känner mig liksom…. lite dålig ?