Bra start på dagen

God morgon ❤

Har landat på kontoret nu och ska sätta upp mål för dagens arbete – tycker det är mycket roligare, motiverande och strukturerat att punkta upp vad man vill/ska hinna med innan kl slår 17, och känslan när man sedan kan bocka av punkt efter punkt under dagen är ju faan riktigt underbar ? Då ser man verkligen hur effektivt man jobbar och man känner sig stolt!

Var på gymmet imorse för bästa möjliga start på dagen och jag fortsätter pusha mig själv med intervaller, visserligen 10 stycken korta intervaller på 30 sekunder men för mig som avskyr allt som har med löpning att göra, är det stort! Jag intalar mig själv att 30 sekunder är ingenting och att jag kommer känna mig så duktig efteråt – och det gör jag ?

Men nu är det dags att starta dagen – kika in senare i eftermiddag för del 5 i min entreprenörskola, då är det dags att spåna på sitt företagsnamn ?