När man får hem brevet

De här dagen har verkligen gått i ett haha Påbörjade några nya arbetsuppgifter idag som jag kommer ta över från min kollega och jag tror att det kommer bli en perfekt kombination med mitt content skrivande – då får jag arbeta både kreativt och strukturerat, två helt olika arbetssätt som jag tror kommer komplettera varandra väldigt bra 🙂 Jag ska nu även lägga upp produkterna på hemsidan och hade kanske 100 steg att gå igenom innan jag kunde klicka på knappen ”lägg upp på hemsidan” haha ? Det är nu jag tackar mig själv att jag är så snabblärd! Det tog mig tre genomgångar, sen så satte jag det fjärde försöket utan hjälp – hejja hejja!

Men nu är jag hemma, har käkat lite middag och ska snart jobba lite med bloggen – men gissa vilket roligt brev jag fick hem idag, mitt provresultat från mitt cellprov. Usch, om det är något brev som får magen att vrida på sig och får en att bli så nervös, rädd och orolig över att se meningen ”du har en cellförändring” – så är det detta brev. Vad som stod? Mina provresultat var normala – en sån fantastiskt underbar lättnad! See you in three years gynmottagningen 😀