New week, new possibilities

Hej hej alla fina ❤

Är allt bra med er denna måndag? Haft en bra helg? ? Jag har haft en fantastisk helg med Saki som var på Sverigebesök för första gången, hon verkar gilla Stockholm och provade bland annat en vaniljsemla som hon gav tummen upp – men nu väntar en ny vecka som rivstartades med inventering på Hunkemöller denna morgon från kl 6-10, och vi hann klart i tid, 2 minuter innan öppning!!! – alltså lättnaden haha ?

Men nu ska jag köra igenom ett träningspass för rygg, biceps, mage och cardio innan jag ska åka hem för att planera veckan som väntar. Älskar verkligen att varje ny vecka innebär nya möjligheter inom allt. En ny chans att bli mer snäll mot sig själv, orka lyfta lite tyngre på gymmet, kunna hålla en presentation i skolan utan att känna sig nervös eller söka ett mer jobb om dagen. Möjligheterna är oändliga – det gäller bara att se dom och ta vara på dom när dom väl dyker upp ❤?