Mitt nya jag

I samarbete med BookBeat

Hur går det mer er nystart inför det nya året? ? Vad för mål är det som ni ska sträva efter?

Ett av mina mål för 2018 är att fokusera mer på mitt inre välbefinnande – att tillåta mig själv att slappna av och bara vara om jag känner för det. Inte stressa upp mig över saker som väntar nästa dag då det är morgondagens bekymmer. Ja, leva i nuet helt enkelt ?

Jag har ju ett längre samarbete med ljudbokstjänsten BookBeat där jag kan erbjuda er en 30 dagar lång prövotid helt gratis till att själva hitta ett lugn bland mindefullness, deckare eller varför inte en chic-lit bok som jag just nu sätter tänderna i – Mitt nya jag av Sophie Kinsella, passade titel för det nya året, eller hur? Haha ? Boken handlar om en kvinna som vaknar upp på sjukhuset efter en lätt bilolycka och minns inte de senaste åren – år som har inneburit ett nytt jobb, giftmål och en helförändring som person. Vad hemskt att vakna upp och inte minnas de senaste åren. Så mycket man går miste om då. Jag är bara ca 30% in i boken så allt kan hända i den här historien och om jag har lärt känna Sophies skrivsätt sen tidigare böcker (som en shopaholics bekännelser) så kommer denna story twista sig något rejält haha 😀

I samarbete med BookBeat

4 Comments

  1. Det låter som ett fantastiskt mål för 2018 – jag har samma på min lista och böcker är verkligen ett bra sätt att vara i nuet på! 🙂

    • Men tack fina du <3 Vad kul att du har lika mål på din lista, det är bra 😀 Ja men visst är det, bara försvinna in i en annan värld för en stund och låta sig själv varva ner, det är så skönt 🙂 Ha en fantastisk måndag <3

    • Jag vet, det är så svårt att bara stanna upp och leva för dagen när man ständigt oroar sig över morgondagen – men det är ett bra mål att sträva efter 😀 Tack fina du <3