Intervall i uppförsbacke

God morgon ?

Hade ni en fin onsdag igår? Gjorde ni något speciellt för att hylla kärleken? ? Vi åt pizza och lite glass igår (som jag nu i efterhand inte känner var värt det då det inte är så gott ? Pizzan då, glass är alltid amazing??) och jag fick en så fin bukett av min älskling❤underbar han är, älskar honom så mycket❤❤

Idag är jag en rejäl tröttmössa och körde nog mitt kortaste gympass någonsin precis – på typ 25 minuter ? Men effektivt blev det, började powerwalka i lutning 3.0 i 20 minuter och slängde in tre intervallsektioner där första etappen var i 1 min, sen 30 sekunders pw, jogg i 30 sekunder, powerwalk i 30 sekunder och den sista joggen på 30 sekunder. I lätt uppförsbacke ?? Alltså hejja mig, då blev det ändå ett intensivt pass trots den tighta tiden, ett pass som avslutades med mage ?

Men det är som jag alltid säger – All träning är bra träning! ?