Kärlek

För att hylla att det är kärlekens dag idag tänkte jag dela mina tankar om kärlek för att, tja, helt enkelt sprida kärlek 🙂 Kärlek är det bästa som finns i världen, utan att låta klyschig så är det fantastiskt vilken kraft kärlek besitter. Både kärleken till sig själv och kärleken till andra människor. Kärlek handlar inte bara om att visa sina närmsta att de är viktiga för en – utan kärlek är att utåt sätt sprida och skapa en värme, en trygghet, en möjlighet att vara sig själv, att acceptera och se sina medmänniskor. Kärlek handlar inte heller om ”the big gesture” – utan kärlek är de små sakerna i livet, allt sånt som man inte ber om men som en person vill ge en för att du är viktig och betydelsefull ❤️

Kärlek handlar om att skicka ett fint och spontant sms till din partner, vän eller familjemedlem för att berätta hur viktiga de är för en. Kärlek är att låta din partner eller vän ta den sista kakan som är kvar i paketet. Kärlek är att se dig själv i spegeln och säga ”du är en fantastisk människa på alla sätt och vis”. Kärlek är att stå upp för dina medmänniskor om du ser en orättvisa. Kärlek är att se förbi personers brister och se deras bra sidor. Kärlek är att alltid finnas där i vått och torrt. Kärlek är att vara snäll. Kärlek är att få bort det dåliga för att göra plats för det bra. Kärlek är att se alla människor för de fantastiska indivierna de är ❤️