On my way

God morgon 🙆🙆

Idag vaknade jag med en sĂ„n peppande energi – jag Ă€r sjukt trött och har knappt sovit nĂ„got inatt – men pepp Ă€r jag Ă€ndĂ„ trots allt! Idag Ă€r det ju dags för nĂ„got vĂ€ldigt spĂ€nnande och roligt att pĂ„börjas and I’m sooo exited 😁

Sov liiiite förlĂ€nge idag sĂ„ att jag bara hann med ett hastigt trĂ€ningspass med en 20 minuters powerwalk och 4 övningar för rygg, biceps & axlar – bĂ€ttre Ă€n inget och det gav mig den starten jag behövde! För mig sĂ„ blir dagen liksom…. fel om jag inte fĂ„r trĂ€na pĂ„ morgonen 😛 Det Ă€r som att sinnet, kroppen och energin hamnar i obalans under dagen dĂ„ haha DĂ„ har man verkligen fastnat för morgontrĂ€ningen och de positiva effekterna det ger en 😀👍👊

Nej men nu Ă€r det dags att bege mig till det nya jobbet – jag har fĂ„tt en behovsanstĂ€llning pĂ„ deltid som content writer pĂ„ Timarco 😀 AlltsĂ„ sĂ„ kul!

/ Emilia

You may also like