On my way

God morgon ??

Idag vaknade jag med en sån peppande energi – jag är sjukt trött och har knappt sovit något inatt – men pepp är jag ändå trots allt! Idag är det ju dags för något väldigt spännande och roligt att påbörjas and I’m sooo exited ?

Sov liiiite förlänge idag så att jag bara hann med ett hastigt träningspass med en 20 minuters powerwalk och 4 övningar för rygg, biceps & axlar – bättre än inget och det gav mig den starten jag behövde! För mig så blir dagen liksom…. fel om jag inte får träna på morgonen ? Det är som att sinnet, kroppen och energin hamnar i obalans under dagen då haha Då har man verkligen fastnat för morgonträningen och de positiva effekterna det ger en ???

Nej men nu är det dags att bege mig till det nya jobbet – jag har fått en behovsanställning på deltid som content writer på Timarco ? Alltså så kul!