On my way

God morgon 🙆🙆

Idag vaknade jag med en sån peppande energi – jag är sjukt trött och har knappt sovit något inatt – men pepp är jag ändå trots allt! Idag är det ju dags för något väldigt spännande och roligt att påbörjas and I’m sooo exited 😁

Sov liiiite förlänge idag så att jag bara hann med ett hastigt träningspass med en 20 minuters powerwalk och 4 övningar för rygg, biceps & axlar – bättre än inget och det gav mig den starten jag behövde! För mig så blir dagen liksom…. fel om jag inte får träna på morgonen 😛 Det är som att sinnet, kroppen och energin hamnar i obalans under dagen då haha Då har man verkligen fastnat för morgonträningen och de positiva effekterna det ger en 😀👍👊

Nej men nu är det dags att bege mig till det nya jobbet – jag har fått en behovsanställning på deltid som content writer på Timarco 😀 Alltså så kul!