Första dagen på nya jobbet!

Då var min första dag som content writer – eller nej, även min första dag som färdigutbildad ute på marknaden – förbi. Det känns konstigt, som att det är nu som jag inser att jag faktiskt jobbar inom det som jag utbildat mig inom. Den känslan är lite sjuk, overklig men så jävla underbar haha 😀 Det fanns något i slutet av utbildningen trots allt haha

Det jag ska göra på Timarco är att uppdatera deras produkttexter så att de har uppdaterad och klickvänlig SEO, att de är läsvänliga och passar in till respektive målgrupp. Content writer helt enkelt, skriva innehåll till deras hemsida – och det blev en riktig rivstart idag och jag har redan skrivit runt 30 texter som är up and running as we speak haha Lite coolt, känner mig stolt 🙂

Imorgon väntar en ny dag med en tur till gymmet på morgonen och sen blir det att fortsätta skriva, skriva, skriva – älskar verkligen att jag får skrivaarbetstid❤