En bra vecka väntar

Hej och god morgon på er – hur fantastiska och peppade känner ni er idag? ? En ny vecka väntar med oändliga möjligheter och jag vaknade så pepp – trött men pepp – då denna vecka är början på något nytt för mig! Vad det är får ni veta imorgon haha ? Det kommer bli fullrulle igen i alla fall och det har jag längtat efter!

Idag ska jag försöka vara så effektiv som möjligt och strukturera upp dagen på bästa vis så jag hinner med allt jag vill – eller snarare måste – innan dagen lider mot sitt slut ? Är på gymmet nu och tänkte köra igenom cardio & ben, sen in till stan för att möta upp en tjej som heter Isa som tog kontakt med mig via bloggen (grymt kul ju ?), hem igen för att mealpreppa, baka proteinrika muffins (ett första test om de kan bli ett bra, proteinrikt mellanmål ?)fixa klart veckans inlägg, förbereda inför morgondagen och sist publicera del 2 i min entreprenörskola. Phu, det kommer bli kämpigt men jag ska hinna med allt haha Det här kommet bli en grym måndag, bara sätta igång och rivstarta denna vecka ? Hur började ni er vecka? ?