Dagens tre

Ligger nerbäddad i sängen nu och reflekterar över dagen som varit och känner tacksamhet över livet. Det må vara en berg- och dalbana ibland och kommer alltid vara, men livet är ändå fantastiskt tack vare det. Fatta hur tråkigt livet hade varit utan ups and downs, då hade man inte haft något som pushar en till att fortsätta framåt och ger en orken att kliva upp igen. Något att kämpa för!

  1. Jag träffade en superhärlig och driven tjej idag – Isa heter hon, som jag hoppas kan bli början på en ny vänskap ?
  2. Jag bakade några riktigt goda (är förvånad ?) och proteinrika bananmuffins ? Ni ska få receptet sen ??
  3. Efter träffen med Isa fick jag så mycket nyfunnen inspiration och pepp med min inspirationsplattform och hela entreprenörstänket, att jag ska börja skriva pepp-texter igen (har haft ett litet uppehåll med textskrivandet) så att sidan kan lanseras innan sommaren ??

Men imorgon väntar en ny spännande dag, dags att sova så man är redo för livets alla möjligheter ? God natt alla fina – kärlek till er ❤

2 Comments

  1. Åh men mysig stund vi hade alltså! Fick så bra vibbar av dig, fint om JAG kunde motivera DIG att fortsätta sprida den energi du gör! Du har mycket att ge världen och den behöver det, haha! Hoppas vi kan ses snaaaart igen <3

    • Jaaa men det var hur trevligt och mysigt som helst ? Aww men så fint sagt av dig, du är så härlig ? Du sprider också otroligt mycket energi, positivitet och äkthet – fortsätt med det? Så hoppas jag att vi ses snart igen ?