Patriots Day

Hej hej ?

Är just nu på gymmet för att beta av ett cardio, biceps- och ryggpass innan det blir jobbsök och strategisk planering för mina SoMe (sociala medier 🙂 )

Jag och älsklingen såg en så känslosam film igårkväll – Patriots Day, som handlar om Bostonbomberna som small till vid mållinjen under ett maratonlopp i 2013, och där man sedan fick följa den intensiva och pressade jakten att få fast de två gärningsmännen under dagarna som följde. Det kändes extra känslosamt när man vet om att det hände på riktigt, men när de i slutet av filmen visade korta samtal med de personerna som drabbades av detta dåd så brast det för mig. De har drabbats av något så hemskt men ändå så ser dem på livet med ett leende, kärlek och hopp – det är så starkt”m! En jättebra film – se den!

Nej, dags att sätta igång med träningen – det tar ju ändå typ 2 timmar för mig innan jag är klar haha 😛 Ha en fantastisk tisdag ❤