Bucketlist för 2018

Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

Vad har ni för punkter på er bucketlist som ni vill hinna med innan 2018 tar slut? Jag tycker att det är både viktigt och hälsosamt att ha små som stora saker att se framemot och checka av på sin bucketlist, något som hjälper en att ta sig igenom jobbiga dagar och kämpa den där extra milen för att nå sitt mål. Ni vet, belöningar för allt sitt hårda slit 🙂 Det kan vara en resa eller något så simpelt som en middag på en specifik restaurang. Därför kommer här min bucketlist för 2018!

 • Få ett grymt jobb som content manager!!! (Jag känner på mig att det är nu i februari som det kommer hända ?)
 • Resa till minst två nya länder. Det blir en resa till Schweiz i mars sen får vi se vad för fler resor det blir 🙂
 • Gå på den mansfria festivalen Statement festival i Göteborg.
 • Jag vill utmana mig själv i år med att göra något vågat, helt oväntat och lite crazy för att vara jag – så jag vill bestiga ett (lätt) berg i antingen Sverige eller Norge. Funderar faktiskt på Kebnekaise i juli-augusti…. hahaha ?
 • Åka till Göteborg och gå på Liseberg
 • Gå på vinprovning
 • Se åtminstone en fantastisk föreställning inom antingen teater, musikal eller dans ?
 • Dagstur till Sandhamn i sommar.
 • Gå på Popaganda festivalen i augusti
 • En tripp till Köpenhamn i sommar.
 • Ta körkort!!! (så nervös över denna punkt, har ju aldrig suttit bakom en ratt förut :’D )

Detta är vad jag kan komma på just nu haha Jag tror säkert att listan kommer fyllas på under året då det alltid dyker upp spännande aktiviteter lite då och då 🙂 Men jag har en bra början i alla fall – hur ser er bucketlist för 2018 ut? 🙂