Finally monday!

Hej allihopa ❤ Nu är jag tillbaka igen efter ett uppehåll som verkligen behövdes – känner mig inte på topp i livet just nu och kände att jag inte hade något av värde att dela med mig av, därav den nästan veckolånga radiotystnaden.

Men nu är jag tillbaka med ny energi och mer tid till att ge kärlek till er – har inte många timmar alls på jobbet denna månad, vilket är jättetråkigt, men därför tänker jag utnyttja den fria tiden till att ge bloggen, Instagram, jobbsökandet och mig själv massa kärlek och tid. Något jag tror att jag faktiskt behöver. Livet är som sagt inte enkelt just nu, jag mår dåligt över min jobbsituation och är stressad och orolig över hur morgondagen kommer bli. Men det löser sig, det gör det alltid. På ett eller annat sätt ❤

Ska kötta igenom ett träningspass nu och sen hem och kämpa på med allt – det viktigaste man ska göra i dessa situationer är att A L D R I G ge upp! ❤