Entreprenörskola

Jag vet att jag inte är den enda som drömmer om att bli entreprenör och se sitt egna företag byggas upp från grunden i en resa blandad med framgång, misslyckanden, svåra beslut, glädje, stress och en rejäl dos av jävlar anamma. Men hur gör man då? Hur startar man ett eget företag? Hur vet man ens om det är något att satsa på? Det ska jag dela med mig av till er och reda ut en gång för alla i denna entreprenörskola som sträcker sig under tre månader, måndagar och torsdagar i 21 steg/kapitel. Grymt, eller hur? 🙂

Hur hittar man sin affärsidé, hur ser en affärsplan ut och hur fakturerar man rätt, egentligen? Detta är bara några av alla de 21 punkterna jag kommer ta upp i denna skola och jag vill att vi tillsammans efter detta tar tag i våra idéer och ger dom en chans att bli till något riktigt stort. Tänk på att alla företag som finns idag började i idéstadiet en gång i tiden, en person (eller flera) som hade en vision, en idé som han/hon ville förverkliga och vågade chansa på. Se vart den chansningen tog dessa entreprenörer – om ett år kan det vara du. Varför vänta? 🙂

Nu på torsdag dyker del 1 upp med fokus att lista ut hur man egentligen hittar sin rätta affärsidé att satsa på – det vill ni inte missa! 😀

One Ping

  1. Pingback: