Min helg At Six

I lördags så var jag och Linnea ute och åt en fantastiskt god middagAt Six som ligger vid Brunkebergstorg – bakom Kulturhuset – där Linnea hade bokat ett bord på Krogveckan utan att ha någon att gå med haha Hon är så söt, älskar verkligen att hon bara kör på om hon hittar något hon vill göra, bokar utan att ha ett spikat sällskap och hoppas att någon kan följa med – sånt tur att jag slutade tidigt på jobbet då så jag kunde följa med ?

At Six är en supermysig restaurang med precis den rätta restaurangatmosfären jag är ute efter – dämpad belysning, fin dukning, mysiga sittplatser och lagom hög musik. Via Krogveckan fick vi två rätter – en förrätt och varmrätt – för 300 kr, en sån bra deal för maten var fantastisk ?

Vi båda åt tre sorters svamp till förrätt med tryffel, picklad rödlök och någon majonnäs som var supergott ?

Till varmrätt blev det ankbröst med pumpapuré och krispigt grönkål som var så jäkla gott ? Alla smakerna var så spot on!! Drack vitt vin till båda rätterna då jag fortfarande inte har fastnat för det röda haha En toppenkväll som avslutades med glass och lite kakor hemma i soffan – så mysigt