The friday feeling!

Happy friday ❤?

Att en dag kan få en att känna så mycket glädje (??), men tänk på att inte ”bara” leva för fredagen och helgen då man på det sättet går miste om så mycket både när det kommer till tid och livet. Det finns sju dagar på en vecka, lev inte bara för 2-3 av dessa?❤

Men hur mår ni idag då? Vad för tre positiva punkter/saker/känslor har ni kännt och upplevt nu på förmiddagen? ? Mina tre saker är:

  1. Jag körde igenom ett skitbra legdaypass på gymmet precis. Det blev så tungt och effektivt att det kändes som att jag skulle säcka ihop i slutet av passet då jag inte orkade stå upp efter sista övningen ???
  2. Jag sökte ett jobb nu på förmiddagen ? Ett deltidsjobb som skribent som jag vet skulle vara så kul ?
  3. Jag log mot mig själv i spegeln. För mig är det stort och är ett steg i rätt riktning för att bli mer snäll mot mig själv ❤

Ha en fantastisk fredag så hörs vi lite senare – men nu är det daga för jobb 14-20 ? kram på er, ni är underbara