Allt engagemang för ditt mål räknas

God morgon bästa läsare ❤ Något jag alltid tycker man ska påminna sig om är att allt man gör för att nå sina mål räknas i slutändan. Hur når man lycka? Hur når man framgång? Hur mår man bättre? Jo, genom att helt enkelt göra de små sakerna i livet som kanske verkar betydelselösa för stunden, men som för det stora hela kanske är det avgörande draget. Är inte det så fascinerande? ? Se inte bara positivt på den påverkan de stora sakerna har på ditt liv, det finns mycket glädje att skrapa ihop från något så simpelt som att faktiskt kliva upp på morgonen en blåsig och grå dag som idag ❤

Mitt träningspass nu på morgonen är ett sånt exempel haha Öppnar på jobbet idag men gick upp lite för sent för att få till ett bra och effektivt pass, velade mellan att fortsätta sova men kände att nää, nu jäklar ska jag hålla igång träningen ? Allt jag gör för min träningoavsett om det är 2 timmar på gymmet eller 30 minuter – kommer göra skillnad för mitt mål. Det är alltid sitt engagemang som spelar roll❤ En powerwalk och mage fick börja denna dag – men nu, jobb!