Fixa & Trixa

A workout a day keeps the doctors away – just made that up haha

Fast det ligger nog en liten sanning i det – därför som jag tycker det är viktigt att man tränar för sin hälsa, att kroppen ska orka och för att helt enkelt må bra fysiskt som psykiskt 🙂 Var på gymmet i förmiddags och körde igenom ett ryggpass med Linnea som jag tror kommer kännas ganska så rejält i ryggen imorgon haha, och snackade ut om veckan som varit – bland annat all skit på jobbet haha, alla håller med mig i situationen och jag velar fram- och tillbaka över hur jag ska göra… Det är inget lätt beslut, får berätta sen hur jag gör 🙂

Men nu –  storstädning, har fått ett ryck att jag vill rensa och städa varenda liten vrå i lägenheten. Lite som out with the old och bara spara det viktigaste, tror det kommer hjälpa mitt psykiska mående just nu då jag känner mig så nere. Bara att fixa att trixa – det stillar sinnet lite när man får rensa. Det är bra 🙂