Brighten up your day

Hej allihopa – hur mår ni idag? ?❤

Jag mår tyvärr riktigt dåligt idag (lite komiskt att jag känner så med tanke på att jag skrev om det igår att det är OK med pissiga dagar – life sometimes, right? ?) och har gjort det sen igår eftermiddag – har nog aldrig varit såhär arg förut, sista droppen gjorde så att koppen rann över på jobbet och när jag brände mina cloud bread igårkväll (som jag testade att göra för första gången, ska göra ett nytt försök en annan dag) så brast det och jag började gråta. Tror till och med att jag grät mig till sömns sent in på småtimmarna. Tankarna idag? Jag vill inte jobba…

Är glad att jag tog mig iväg till gymmet i alla fall – tog på mig en knallrosa träningströja för att pigga upp dagen lite och körde cardio & triceps. Det gick helt okej ? Men nu ska jag jobba till stängning, ska peppa mig själv med att jag i alla fall får jobba med Kim och Valerie idag – det finns alltid något positivt i de dåliga dagarna ❤