// Happy Saturday //

Fixad och ready för lite födelsedagsfest ikväll för fina Min som fyllde 30 år för några dagar sedan och det ska bli så kul 🙂

Jag har ju ett nyårsmål som jag glömde att skriva upp i min lista för ”målen 2018” och det är att ta vara på livet, de dagar jag har tid att hitta på saker och våga satsa på vänskaper och inte tacka nej till saker. Under 2017 blev det för mycket sånt, för mycket tid som försvann på jobb och att jag satt hemma när jag väl var ledig men under 2018 så ska det bli ändring på det. Därför ska det bli kul att gå på födelsedagsfest ikväll 🙂

Vad jag vet så är det bara jag från Hunkemöller som ska dit och för mig att gå dit utan att känna någon (förutom Min då såklart ?) är stort, jag brukar annars tacka nej i sista sekund. Men nu ska förändringar ske – 2018 är mitt år och det ska bli så fantastiskt att uppfylla många av mina mål