A great way to start this saturday

Hej hej – har precis landat i soffan med min matlåda jag förberedde i tisdags (mealprepping är det bästa jag gjort, lunch och middag för en hel vecka fixad i tisdags – så smidigt!) och känner hur trötta mina ben är haha 😀 Körde ett förmiddagspass med fina LinneaSATS här i Jakobsberg och hon var inte nådig haha 😀 Vi körde ett legday-pass utifrån hennes schema och jag märker att jag mesar väldigt mycket när jag tränar, ni vet när man kör inom sin comfortzone och inte pushar sig själv den där extra mile som behövs för att utvecklas 😛 Fick många bra tips på övningar att köra så på måndag blir det att pusha till max!

Men nu ska jag äta, planera inköpslistan för veckan som kommer (storhandlar imorgon efter jobbet), vila upp mig, jobba med bloggen och min inspirationsplattform innan jag ska göra mig i ordning för att åka till Mins födelsedagskalas – det kommer bli en bra lördag det här 🙂