A sign of hard work

När man tränat så pass tungt att armarna skakar av utmattning när man står och sminkar sig – då vet man att man att man har tränat hårt och skitbra! God morgon på er alla fina, hur mår ni idag? ?

Hur började ni er morgon idag? ? Jag befann mig på gymmet, årets första tidiga träningspass och jag var lite trött faktiskt haha Inte så konstigt då det var kanske 3 veckor sedan man gick upp där vid fem snåret ? Bra gick det i alla fall, blev en powerwalk i en timme följt av triceps, bröst och magedags att bli stark igen!?

Men nu blir det ett jobbpass till 18, tycker alltid det är lika kul att komma tillbaka till jobbet igen efter semestern, man är liksom så lost då det har varit så mycket förändringar sen sist haha Man är som ny igen, typ ? Känner ni också så efter en lång semester? ?