Onsdag

Hej hej alla fina läsare – är det bra med er denna onsdag? 😀 Vad känner ni er peppade av idag? 🙂

Med mig är det bara bra, körde igenom ett grymt bra pass på gymmet precis och om jag får säga det själv så är jag väldigt imponerad över min nya inställning till träningen där jag gör mitt yttersta för att öka intensiteten i varje övning. Liksom step up my game och göra det där extra som jag inte gjorde förut 🙂 Tänkte att jag ska göra en vlogg för er sedan där jag tipsar om tre grymma produkter som hjälper till med just det – att ta träningen till nästa nivå 🙂 Blev en powerwalk i en timme i lutning 6.0 med 0.5 kg viktmaschetter runt varje ankel (skitbra!!) och sedan ett rygg- och bicepspass som blev tungt!

Nu ska jag sitta med bloggen och jobbsök hela dagen och bestämma mig för om jag ska sälja på en loppis där i början på februari, eller inte – skulle vara så skönt att bara sälja allt som jag inte längre vill ha 🙂