Borta bra men hemma bäst

Hej finisar

Nu är jag hemma i Stockholm igen och känslan av att vara hemma och sova i sin egna säng är fantastisk – att vara utomlands och upptäcka nya ställen är hur kul som helst, men känslan av att komma hem – oslagbar!

Helgen är redan fullspäckad då vi ska förbi Lukas och Jeaninne idag för att sedan storhandla inför veckan – kylen ekar ju tomt efter en två veckor lång semester haha och det är så skönt att vi nu har bil så vi kan storhandla ? Imorgon blir det jobb till stängning och sen väntar en ny vecka, som arbetslös faktiskt. Den är inte rolig alls men då blir det att söka jobb, jobb, jobb!

Ha en fantastisk lördag alla fina – ni är värda det bästa och med rätt inställning så kommer ni dra till er det bästa! Positivt tänkade leder till positiva saker i livet – så enkelt är det ?❤