Årets första dopp!

Hej hej allihopa – är allt bra med er? Vad har årets två första dagar bjudit er på? ?

Tänk på att varje dag är ett oskrivet kapitel i ditt liv – varje år har du 365 dagar att förgylla. 365 tomma blad att fylla med din historia – det du vill ha ut av DITT liv. Så vänta inte till imorgon – utan börja redan idag ❤

Min andra dag för året bjöd på det allra första doppet i havet – det var lite kallt, men man tog det steg för steg innan man tillslut doppade hela kroppen haha. Sen var det skönt ? Det var hela 30 grader ute idag med en molnfri himmel så man har helt klart börjat året på topp med mycket solskyddsfaktor och mycket vatten haha ? – nu är det endast två dagar kvar innan flyget tar oss hem till kylan igen på fredag, lite skönt ändå då jag saknar mina rutiner men då ska vi ta vara på de två dagar som är kvar ?