The year to come

Hej allihopa – hoppas ni har en fantastisk lördag hemma i Sverige eller vart än i denna underbara värld ni befinner er, året börjar lida mot sitt slut för att väcka liv i 2018 som jag ser framemot med nyfikenhet och spänning ? Man säger alltid ”det här året kommer bli mitt år” och för 2018 så kan jag inte annat än hålla med, detta kommer bli mitt år. Starten för en helt ny resa i livet och startskottet för alla mina tankar & ideér, min början på att skapa mig det liv jag vill ha ?

Jag gillar inte att snacka om löften, det är ett så laddat ord som i slutändan istället ger en ångest och skuldkänslor när man inte kan hålla det man lovat sig själv, jag jobbar istället utefter mål. Mål som visar vägen till vart jag vill befinna mig i livet om exakt ett år från idag, vad vill jag ha uppnått och fyllt de kommande 365 dagarna med. Detta gör 2018 mer välkomnande och laddat med spänning ?

Mina mål för 2018 är starkt inriktat på bland annat välmående från insidan och ut, värna & stärka vänskapsrelationer och resa & upptäcka världen

Mina mål för 2018 – this is my year ?

 • Hamna på en asgrym, rolig och utmanade arbetsplats som digital strateg (färdigutbildad hellyeah ??)
 • Värna och bygga starka vänskapsrelationer med de fantastiska personerna som finns i mitt liv ?❤
 • Upptäcka världen ? Resplanerna för 2018 är redan i planeringsfasen så det kommer bli kul att se vart nästa flygresa tar oss ? Island är på diskutionen i alla fall ?
 • Lansera min inspirationsplattform till sommaren!!! – Yeey, Yeey, Yeey ???
 • Satsa helhjärtat och lägga ner mer tid på blogg & Instagram.
 • Fortsätta visa min kärlek för min älskling ❤
 • Ta hand om mig själv på insidan & utsidan – träna, äta bra, tillåta mig själv att slappna av, unna mig saker osv ?
 • Skratta mycket, mycket mer ?
 • Göra mer av det jag mår bra av, sånt som ger mig glädje i livet ?
 • Bli bättre på matlagning ? Inte min starka sida som tror att maten blir klar snabbare – och fortfarande blir perfekt tillagat – om man steker på högsta värmen i onödigt lång tid?
 • Lära mig mer om aktier och att investera – skulle vara så kul att kunna ?