Val- och delfinsafari

Hej hej från denna torsdag på Gran Canaria där vi tog en bussresa på mer än en timme för att komma till den södra sidan av ön – till Arguinegin – för att åka ut på en 2-3 timmar lång båttur för att se valar och delfiner ute i deras naturliga miljö och oj så mäktigt det var ? Vi hade turen som åkte ut på en dag där vi fick se både valar och delfiner (arrangörerna kan ju inte garantera att man får se något då det är vilda djur det handlar om ?) men vi hade turen att se en valmamma med sin unge och likaså en delfinmamma med sin unge – alltså hur underbart, det var så häftigt att se? Helt klart värt den enormt gungiga båtresan som tillochmed fick en stadig mage som min att bli lite sjösjuka haha ?

Nej men nu ska vi ladda för morgondagen som innebär en shoppingrunda för min del då älsklingen ska dyka och det är alldeles för kallt i vattnet och för grumligt för att jag ska vilja snorkla haha – men tur då att man kan shoppa haha De har mellandagsrea här nu också så jag hoppas jag hittar något – är sugen på en fin fuskpäls, ett par skor, en ljus halsduk och kläder i allmänt haha ?