Hej från Gran Canaria

Heeeej allihopa ?? Hur är det med er? ? Hade ni en bra jul och njutit av lite ledigt nu i mellandagarna? Är så ledsen för min radiotystnad (märkte idag att jag varken varit aktiv på bloggen eller min Instagram sen den 21a haha) men har varit så skönt att bara koppla bort allt som har med uppdateringar att göra dessa dagar – för er som missat det så befinner jag mig på Gran Canaria, Las Palmas just nu och har det härligt med sol, någorlunda värme (kvällarna är lite kyliga faktiskt) och bara njuter av att ha semester. Så underbart ?

Men hur har ni det, berätta! ? Se till att avsluta året på topp och se framemot ett nytt år som kommer bli ditt år där det kommer släppa för dig – det är du som skriver din historia, du är författaren till din bok så skriv en bra fortsättning på den boken i kapitel 2018 ?

Imorgon ska vi se om det kanske blir en snorklingtur för mig del och dykning för älsklingen, hoppas det är klart vatten så man kanske ser någon fin fisk – vi får se ?