Wednesday mood

Hellu everybody – glad onsdag på er 😀

4 dagar kvar till julafton nu och endast 3 dagar kvar tills jag och älsklingen packar ner våra sommar- och vårkläder och drar till Gran Canaria – japp, ni läste rätt: Det blir en efterlängtad och välbehövlig solsemester för oss denna vinter och om jag ska vara ärlig så ska det bli fantastiskt 😀 Det kommer såklart kännas både märkligt och som att något saknas när det inte blir en klassisk jul, men jag behöver verkligen det här efter allt mitt slit det senaste 1,5 året. En liten break för att koppla av, ladda batterierna och upptäcka något nytt 🙂 Älskar verkligen att resa och under 2018 vill jag upptäcka fler nya platser, om ens bara för en kort weekend 😀 ❤

Humöret är på topp idag, kände mig stark på gymmet imorse, är pepp på livet, ska träffa fina Hanna idag för en shoppingrunda & ett snabbt besök till gamla stans julmarknad sen hem och fixa naglarna (saknade nageltippar och skultperingsgel hemma så måste köpa det idag ?)