Starstruck!

Vi hade kändisbesök på kontoret idag av ingen mindre än Peter ”Foppa” Forsberg som deltog i en sälj konferens som en hemligt inbjuden inspiratör – så coolt ju ?Jag deltog inte på själva konferensen då jag har lite stressigt med att hinna klippa klart mina receptfilmer (har visserligen bara två kvar men datorn strular ofta så det tar alltid några timmar extra ?) men när det var paus och lite selfietid så passade jag på att få ett kort med honom haha Lite coolt ändå, även fast jag inte är hockeyintresserad så är det häftigt när man träffar en så pass stor idrottsprofil 🙂

Vad har ni gjort idag då? ? Nej, men nu är det dags att röja upp det sista här på kontoret innan klockan slår 17 och jag ska möta upp fina Linnea för en härlig fika denna måndagskväll, sen snabbt hem och fortsätta med min planering för blogg & Insta 2.0 – en bättre start på veckan kan man nog inte få 🙂