Rosa Bandet

Vilket avslut på denna måndag – fönstershopping med fina Linnea i vårt lite halvt tråkiga centrum här i Jakobsberg (haha, här ligger liksom det minsta Gina Tricot jag sett ?) där vi snackade ikapp om livet, att acceptera att man inte klickar med alla och att vi båda tycker det är så tråkigt att träna bröst haha. Väl inne på Lindex såg jag årets Rosa bandet-armband som var väldigt fint, klassiskt och snyggt paketerat i en rund fin, rosa ask (det är minst lika viktigt som själva produkten tycker jag, det ska paketeras med omsorg ?) – var väldigt sugen på att slå till på det men gjorde faktiskt inte det, får göra det i veckan 🙂

Jag lagade faktiskt knäck nu ikväll också och om jag får säga det själv så blev jag väldigt nöjd över att det blev så pass bra 😀 Har aldrig gjort knäck förut då det alltid varit pappas uppgift kring jul så detta var ett första försök – får mumsa på det imorgon när de har hunnit svalna och stelna till sig lite, för nu är det dags för sängen och ladda inför morgondagen 🙂 Träning, jobb, fixa naglarna (hemma då haha) och lite småfix vid datorn står på schemat! Sov så gott allihopa❤️