Lördagsjobb

Hej allihopa ?

Så skönt med sovmorgon idag, är så tacksam över att jag fått så pass många mellanpass under helgerna på Hunkemöller så jag ändå haft möjlighet att sova ut lite, vakna av mig själv och slippa stressen med att behöva öppna eller stänga! Förresten, nu har vi ju öppet en timme länge i MoS, till kl 22 så att ni har gott om tid att shoppa era julklapparbra va? ? Eller är ni kanske redan klara? ?

Det här är min sista jobbhelg för i år och jag ser slutet på den 5 veckor långa jobbperiod jag varit i – har jobbat 28 dagar i sträck nu och nästa fredag är min sista jobbdag för 2017J A G  L Ä N G T A R  S Å!!

Kom gärna in och säg hej i butiken idag, vi har ett adventserbjudande denna helg där medlemmar får 450 passion points vid köp av två nattkläder – det vill ni inte missa, perfekta julklappen ju ?