Veckans to-do!

Hej allihopa!

Hur är det med er denna måndag? 🙂 Så underbart att det faller stora snöflingor idag, dags att sätta på lite julmusik och julstämningen blir ett faktum, kanske äta en pepparkaka eller två också 🙂 Jag har precis betat av ett möte med min handledare och har fått mina sista arbetsuppgifter att checka av innan min sista dag nästa fredag – tänk att min praktik snart är slut, vart har den här tiden tagit vägen? Vart jag hamnar nästa år är fortfarande ett mysterium men jag vet i alla fall att det kommer bli en fantastisk ny arbetsplats 🙂

Men ska vi kika lite på hur min vecka ser ut då? 🙂

Måndag – Jobb, lunchträning och sedan byta min tröja jag fick av älsklingen i födelsedagspresent

Tisdag – Morgonträning, jobb, vara med i ett användartest för Hannas företag och kanske baka knäck efter det 😀

Onsdag & Torsdag – Jag ska till Amsterdam för ett fantastiskt Christmas event med mina fina ambassadörtjejer för Hunkemöller. Det kommer bli så kul 😀 Har min outfit redo och vart vi ska? Det kan ni se på min Instagram imorgon 😉

Fredag – Jobb och sen vet jag inte 🙂

Lördag & Söndag – Sista helgen för i år som jag jobbar på Hunkemöller!