Första julpyntet här hemma

Jag fick ett så bra råd av Janneke på jobbet när jag imorse sa att jag känner mig lite halvt stressad över mitt jobbsökane och att faktiskt hinna med allting som jag vill hinna med – just nu så består livet till mesta del av jobb och aldrig någon tid till att varva ner och bara få andas. Det viktigaste. Hon sa att jag måste tillåta mig själv att ha i alla fall en dag där jag gör absolut ingenting (efter jobbet då alltså 😛 ). Jag ska inte tänka på att söka jobb, att tänka på blogg eller Instagram, vad jag måste göra osv. Utan bara andas. Och vara 🙂 Så bra tips – det är svårt att varva ner när man är uppe i högvarv men jag försöker i alla fall 🙂

Jag har i alla fall sökt ett jobb idag så lite svårt att slappna av har jag allt haha men vi har det så mysigt hemma nu med vårt julpyntjulstämning är det allt, eller tja lite i alla fall 🙂 När jag bakar knäck imorgon så kommer det nog kännas som jul – det måste det göra!