Livet på högvarv

God morgon 🙂

Allt bra med er idag? Fick för mig att det var fredag haha, tycker att varje dag den här veckan har känts som fredag av någon anledning haha? Aja, torsdag idag i alla fall och jag känner att livet och min hjärna går på högvarv just nu ? Jag har så många saker på gång innan årsskiftet att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, i vilken ände jag ska börja i eller vilka beslut jag ska ta haha? Men det är kul, gillar när det är ett organiserat kaos och lite halvstressigt – jobbar ju som bäst då?

Annars så får jag göra som jag säger i det HÄR inlägget – låta en dag ha bara ett fokusområde så att jag inte försöker göra 10 saker under samma timme, det är inte hållbart eller smart för den delen heller. Jag är en superwoman men även en superwoman får intala sig själv att man kan inte göra allt på samma gång ?