A positive mind can get you anywhere

Good morning, good morning kära läsare – Dags för en fantastisk onsdag, eller hur? 😀 Befann mig på gymmet som vanligt och fick en grym start på dagen, har druckit min obligatoriska c-vitamin (har tagit en brustablett om dagen i ca 1 månad nu) och ska sätta igång med att beta av dagens to-do 🙂

Ni vet när man säger ”allting sitter i huvudet” när man pratar om de situationer där man hindrar sig själv från att göra något fullt ut, eller göra något alls för den delen och det stämmer så bra. Allting du gör är på något sätt kopplat till hur du riktar dina tankar, ett positivt tänkande skapar en kontakt mellan dina härliga hjärnceller som på så sätt öppnar upp ditt sinne för att enklare hitta lösningar. Vid negativt tänkande så blir effekten såklart helt tvärtom och låser istället hjärnan till att endast fokusera på problemet. Är inte det fascinerade? Det är egentligen inte så mycket mer som spelar roll och endast genom att tänka positivt så kan man göra sån stor skillnad❤