Äntligen ny vecka!

Hej allihopa – är allt bra med er denna måndag? Redan fjärde december och sådär härligt krispigt ute – vad är era planer för idag? ?

Jag landade på kontoret för en liten stund sedan efter att både ha hunnit med ett relativt snabbt och intensivt cardiopass på gymmet följt av squats och gynstolen för insida & utsida lår (och mage såklart!) och ett besök hos doktorn innan klockan slagit 9, så grymt när man är så tidseffektiv?

Måndag idag då – helgen bjöd på jobb på Hunkemöller där jag besviket förlorade en tävling i prestation (ville verkligen vinna?), och lite julpyntade hemma (får ta bilder ikväll när allt pynt är uppe så ni får se?) och inför den är veckan så ska jag försöka boka in lite juliga aktiviteter som besök på julmarknader och kanske ett och annat julbak hemma – jag ska försöka mig på att tillaga knäck ? Det har alltid varit pappa som skött den biten så detta blir ett första knäckförsök för mig ??