Äntligen ny vecka!

Hej allihopa – är allt bra med er denna måndag? Redan fjärde december och sådär härligt krispigt ute – vad är era planer för idag? 😊

Jag landade på kontoret för en liten stund sedan efter att både ha hunnit med ett relativt snabbt och intensivt cardiopass på gymmet följt av squats och gynstolen för insida & utsida lår (och mage såklart!) och ett besök hos doktorn innan klockan slagit 9, så grymt när man är så tidseffektiv😊

Måndag idag då – helgen bjöd på jobb på Hunkemöller där jag besviket förlorade en tävling i prestation (ville verkligen vinna😔), och lite julpyntade hemma (får ta bilder ikväll när allt pynt är uppe så ni får se🎄) och inför den är veckan så ska jag försöka boka in lite juliga aktiviteter som besök på julmarknader och kanske ett och annat julbak hemma – jag ska försöka mig på att tillaga knäck 😀 Det har alltid varit pappa som skött den biten så detta blir ett första knäckförsök för mig 😂😀

/ Emilia

You may also like